Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Eylül 2018, 22:53   #3586
beston
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Evlilik Konusu Açılınca Speedy Gonzales’le Yarışan 3 Burç!

Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yaş ilerlediği için de bu düşünceye itebiliyor olabilir mi acaba? :dd

yok ben kendimi bildim bileli böyleyim çok kalabalık ortamda ona sarıl bununla tokaaş felan sevmiyorum sıkıcı geliyor bana
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ayrıca ben yaşlanmadım yaşım 110

Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Yay ve kova burçlarını hiç sevmezdim, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kova çıktığına göre bu fikrim bir kez daha güncelliğini korudu. (Vallahi şaka yapıyorum kızma, biz bizeyiz)
İkizler zaten dengesizlikleriyle meşhur, yay özgürlüğü, kova da özgürlükle hayalperestlik arasında gidip geldiğinden kaçmaları normal.
Burçlarına ölümüne inanmayız da böyle şeyler eğlenceli bence

En tatlı burç yükseleni Başak olan Boğalardır, yani Melodramlar. :p
Not: Burca göre insan seçmeyin üzücü olur.

başak burcu çıksaydım fikrin değişecekmiydi kırmızı bağlıklı kız
ayrıca benden bu kadar korkma yani çekinme gene söylüyorum eleştiriye açık objektif bi adamım

sen boğa olmalısın : pek uyumlu degilmi$ gibi gozuksede cok heyecanli, guven uzerine kurulu ve bir o kadarda ba$ina buyruk bir ili$ki olabilir. yuuyebilirde, yurumiyebilirde. kova duzenli, boga daginiktir. kova realist, boga surrealist tir. kova ciddi, boga oyuncudur. kova asbi, boga keyiflidir. bazen zit kutuplar uyu$ur * bazende uyu$maz. :

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları