Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Eylül 2018, 23:10   #3588
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Evlilik Konusu Açılınca Speedy Gonzales’le Yarışan 3 Burç!

beston Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

başak burcu çıksaydım fikrin değişecekmiydi kırmızı bağlıklı kız
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ayrıca benden bu kadar korkma yani çekinme gene söylüyorum eleştiriye açık objektif bi adamım

sen boğa olmalısın : pek uyumlu degilmi$ gibi gozuksede cok heyecanli, guven uzerine kurulu ve bir o kadarda ba$ina buyruk bir ili$ki olabilir. yuuyebilirde, yurumiyebilirde. kova duzenli, boga daginiktir. kova realist, boga surrealist tir. kova ciddi, boga oyuncudur. kova asbi, boga keyiflidir. bazen zit kutuplar uyu$ur * bazende uyu$maz. :

Yoo değişmeyecekti ondan burçlara göre insan seçmeyin dedim sonda
Senden de korkmuyorum sadece esprilerimi ciddiye alırsın diye itinayla belirtiyorum, dövüşecek halimiz yok.
Boğayla Kova'yı mı araştırdın ne yaptın? Zıt kutuplar her zaman çekmiyor ya, denedim anladım ben zamanında.
Kovalar çok başka kafadalar, deliler ve dâhiler bu burçtan çıkar derken bir bildikleri varmış. Dahilik için de delirmek lazım biraz malum.
Herkese burç hayatında başarılar :p

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları