Konu: oMeN.
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Eylül 2018, 11:44   #6
oMeN Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: oMeN.

Exilium Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Chat bırakmış olman üzücü, hâlâ çok keyifli yahu beklentiler düşük olursa. En mutsuz anlarım da forum ve chat ilaç gibi geliyor.

irc Var olduğu sürece herzaman güzel ve eğlenceli olacaktır, Ama bi yerden Sonrada noktayı koymak lazım, ßazen arada giriyorum Eski heyecanı göremiyorum Sıkıldım açıkçası ; Tşk Ederim Güzel düşüncelerin için..

Pentagram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Adam gibi adam basarili kunye

Saolasın Şenerim Sende öylesin, tşk Ederim

PauL Nickli Üyeden Alıntı
Başarılarının Devamını Dilerim Kardeşim..

Çok tşk Ederim Can abisi eyv.

BLueMooN Nickli Üyeden Alıntı
oMeN paşa, irc geçmişinde bazı sunucularda beraber çalışmaktan dolayı mutluyum. Keşke eski günlere geri dönebilsek. Ayrıca eski sahibi olduğun sohbete.org domainini unutmuşsun.
Sohbet kelimesinde 2. sayfadaydık. Kolay unutulacak şeyler degil. Gerçek hayatında ve internet ortamında iyilerle karşılaşırsın inşallah.

Onur inan ki Sen söylemesen aklıma Dahi gelmeyecek orası ve Halada aklıma Gelmeyen, Evet çok güzel günlerdi ; Ama Forum daha güzel Çok büyük keyif Alıyorum Nedendir bilmiyorum.. Saol kardeşim Sen öylesin Kadim dostum cansın..

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver