Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Eylül 2018, 21:15   #20375
beston
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçinden Geçeni Söyle...

Melodram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben iyiyim, soğuğu sevdiğim için ekstra iyiyim hatta teşekkürler, sen de iyi misin?

bende aksine hiç sevem sıcağı severim lağmajun yedim dinamit gibiyim

Snm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tesekkur ederim kendi adima bende iyiyim sadece surekli uykum geliyor sen nasilsin?

uykucu seni o nasıl birşey öyle sen ayakta da uyuyorsundur

miZah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şuan karlar içinde yuvarlanıyorum ben iyiyim iyiyim )))

az kaldı bende karı bekliyorum hemen bi afyon termal yapacam

kLara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben gayet iyiym şuanki migren ağrım hariç (: teşekkürler etiketleme için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] havalar soğusada forum kızları olarak hep sıcakkanlıyız (:

oo0o0o çook geçmiş olsun bu miğrende hemen hemen herkes de var .. rica ne demek enerjisi yüksek kızları etiketledim unuttuğum varsa onlarda kusura bakmasın

Hesna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben iyi değilim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok yoğunum ve çok hastayım 1 hafta oldu iyilesemedim
Peki ya sen sen iyi misin?

çoook geçmiş olsun nane limon ++ bal çook iyi oluyor dene iyi olursun ben süperimm

4
Hesna, Melodram, Sanem ve 1 kişi daha bunu beğendi

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver