Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2018, 22:50   #4073
beston
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

miZah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
S.Aleyküm IF ailesi.

aselam kardeşş hoşgeldin nie geldin ki :Emoji Smiley-13:

[QUOTE=Melodram;1041988025][COLOR="grey"]
7 yıldır buradayım hiç banlanma korkum olmadı, yine olmaz sen merak etme. Kollanmam gerekirse de yine kendi işimi kendim hallederim, elinin hamuruyla benim banlanma ihtimalime karışma
BSS ne bilmiyorum da BFF ''best friend forever'' demek, en iyi arkadaşım :p

meloşşşş , ya sen varya nir tanesisin sen onnn kadar gıymetlisin ki anlatamam sana bss , ben seni sevio demek

rajon keser gibi mostanıda goydun bize

juju Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ey yonetim! Unlemli konustumki dikkat ceksin. Derken banlanirmisim harika olmaz miydi? Sevgili uyemiz zeytin neden banlandi! Zeytin banlanacagina @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] banlansaydi ya da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].:d

leynnn yerden mitme ağzıını gözünü gırdırma bana şindii velede bak beni ortaya yem diye atıyor

not : biraz ciddi takılalım benim forumda bi itibarım var. LÜTFEN :Emoji Smiley-12:

1
M bunu beğendi

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver