Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2018, 23:04   #4077
beston
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Melodram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] inanır mısın ''BSS'nin açılımını ''Ben seni seviyorum'' olarak düşünmüştüm de dilim varmamıştı ahaha
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ma da atar tutar yapma lütfen, juju kırmızı çizgim!

KORKTUĞUN İÇİN SÖYLEYEMEDİN DİMİ NALETTT OLASIIII

juju Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hop hop hiss hoop @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] agir ol dostum. Herkes bilir ki bize yapilan atar anca cayimiza seker katar ya da ne bileyim nesemize nese katar. Ay cok igrencim. Tanrim beni neden kimse dikkate almiyor melom senden baskasi yalan.
Edit: @ay’cim iste aradigim dayanisma, iste aradigim uye dedikodu paylasimi.

ŞU SAYFAYI SESLİ VİDEO ATARAK KAHKAYA BOĞARIM LEYNNNNN ŞUNA BAK LAFLARA BAKKKK HARCARIM SENİİİ LİMONA ÇİLEK HİÇ İÇTİNMİ GÜZEL OLUYOR DENE )))))

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:04 -->-> Daha önceki mesaj 23:01 --

MELOŞŞŞŞŞ BAK BEN ÇOK ZENGİNİM GEL BENİMLE EVLEN BU PARA BİZE YETER DE ARTAR BİLE

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] YUDA EVLATLIK ALIIRIZZ YANINDA @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] DA HEDİYE

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver