|
Ocean Nickli Üyeden Alıntı
|
beyefendi 33 yaşında, 1997 yılında yani 11-12 yaşında dalnete başlamış. çok erken yaşta düşmüş kötü yollara, ayıp olmasa üniversiteler arasında kullanılan akademik network ağı bitnet ile bu işe başladım diyecekler.
|
dikkati mi cekiyorda kimin konusu acilsa sen hep bir laf sokma derdindesin merak ediyorum dostun arkadasin var mi?? Adam 1 tane normal yorum yapmaz mi surekli b*k atma derdindesin..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] i yaklasik 12-13 yildir tanirim fazlasi vardir eskigi yoktur guzel kankaligimiz da oldu saglam dusmanligimizda.. Ama yinede arada Sohbet nete girdigimde de selamlasip hal hatir sorabiliyoruz birbirimize

(90 larin havasini soludugumuzdan oturu olsa gerek ego olmadigindan kin gutmuyoruz eskilere) bu arada emircim Cedric gitmis baska biri gelmis... nerde benim Cedric im ?
onun disinda @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] denen user...
bende 1997 den beri girmekteyim bende 33 yasindayim.. Acaba sen hayatinda hic kaliteli bir sohbetin icinde bulunup maziye dondugun de hey gidi irc dedigin yillar oldu mu ?? -pek sanmiyorum- Zaten irc nin o kalitesini yasamis olsa idin bugun bu ucuz yorumlari kovaliyor olmazdin... bitnet degil ama icq cocuklariyiz biz.. gerci sen icq nedir bilmezsin baya eski cunku

senin gecmisin yetmez onu hatirlamaya... o yuzden bilgin yoksa fikrin yoksa bilecegin tek sey -had`din- olacak... Hic birsey bilmiyorsan haddini bil yeter.
halit @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emegine saglik @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] senin de oyle. Basarilar