Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2018, 11:30   #8
Hesna
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF'nin hamarat hanımları ve beyleri

Maya Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
disarda -hatta bu forumda bile- o kdr ac insan varken -1 ekmege muhtac- bu sekilde yenilenlerin paylasilmasini ayipsadim sayfa basligina baktim herhalde tarifler falan var dedim lakin baslik amacini asmis 'bakin ben bugun ne yedim' konusuna donmus ... hatta su anda da genel Sohbet ...Insan olmaktan utandigim noktadayim su an...

Allahim sen kimseyi ac ve acikta birakma...AMIN..!!!

Amin.
Kusura bakma genel sohbet niteligi tasiyan yorumunu gorunce soz hakkinin bende oldugunu dusunerek cevapliyorum.
Şu sozlerine karsi inan sasirmak istedim ve "belki de" diyerek özellikle paylasimlarina baktim ama sasiramadim.Forumda hemen hemen her alandan bir konu basligi mevcut dileyen diledigi gibi paylasim yapabilir.Yaptigin yoruma karsilik kendi adima sunu soyleyebilirim gorduklerinin tarifi yoktur belki, yalniz yaptigim urunun adi yazilir.Dileyen olursa veririm tarif, daha once de bu konu basligi altindan verdim farkli bularak baskasindan da aldigim tarif vardir.Belki bilmiyorsundur diye de soyleyeyim, yine kendi adima tabi, nasil yapilacagina dair tarifini yazip ayri konu da acmisimdir.
Dusuncende haklisin fakat ifade edis seklin yanlis geldi bana.Senin dusuncene gore bu bolumun komple kaldirilmasi gerekir o zaman.
Tam fikir sahibi olmadan yada kimseyi tam tanimadan su yorumu yapmamalisin derim.Kiminin hobisi mutfaktir sever kendi pisirir kendi yer farkliliga aciktir paylasir fikir alisverisinde bulunur, kimi sevmez disari cikar öder parasini mekanda yer.Herkesin yoneldigi ilgi alani, sevdigi sey farklidir.Belli bir yas olgunlugundasin belli yalniz bazi kelimeler cumleler de farkli yerlere iter umarim bunun bilincinde olur bundan sonraki yorumlarini ona gore daha dikkatli yaparsin.
Tesekkurler.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları