Herle Corbasi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Malzemeler:
· ½ su bardagi yesil mercimek
· 7 su bardagi soguk su
· 3 yemek kasigi tepeleme un
· 1 adet kücük sogan
· Tereyagi
· Pulbiber
· Tuz
Yapilisi:
6 su bardagi soguk suyla mercimegi kaynatin. Kaynayinca mercimegin rengi cikmasi icin 1 su bardagi soguk su ilave edip mercimegi kaynatmaya devam edin. Buarada unu kavurun. Soganlarida ince ince yemeklik dograyip tereyaginda kavurun. Mercimekler pismeye yakin olunca ununu katip karistirin. Sonrada kavurdugunuz soganlari. Mercimekler pisince kaselere alip dilerseniz üzerine pulbiber dökün. Afiyet olsun
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|