Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Aralık 2018, 01:18   #11
Dahimurat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kişiye Özel nick karşılama hakkında..

On *:join:#: {
;kanala giren ben isem
if $nick == $me {
;sunucu 1
if $server == irc.sohbetdevran.com && $chan == #sohbet { msg # selam ben geldim | return }
;sunucu 2
if $server == irc.sunucu-adı2.com && $chan == #sohbet { msg # ben geldim millet | return }

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:09 -->-> Daha önceki mesaj 00:08 --

diEfoRyoU Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kodu ekledğin şekli ile kopyalayıp buraya yazar msın kodu yklediğin sayfa boş olmalı başk bi kod ile çakışma ihtimali olabilir.
kodun çalışması gerekiyor.

;kanala giren ben isem
if $nick == $me {
;sunucu 1
if $server == irc.sohbetdevran.com && $chan == #sohbet { msg # selam ben geldim | return }
;sunucu 2
if $server == irc.sunucu-adı2.com && $chan == #sohbet { msg # ben geldim millet | return }

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:13 -->-> Daha önceki mesaj 00:09 --

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kodu ekledğin şekli ile kopyalayıp buraya yazar msın kodu yklediğin sayfa boş olmalı başk bi kod ile çakışma ihtimali olabilir.

;kanala giren ben isem
if $nick == $me {
;sunucu 1
;sunucu 2

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:15 -->-> Daha önceki mesaj 00:13 --

hocam bu şekilde kodladım

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:18 -->-> Daha önceki mesaj 00:15 --

;kanala giren ben isem
if $nick == $me {
;sunucu 1
;sunucu 2

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan