Konu: H.
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Aralık 2018, 09:33   #59
Hesna
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: H.

Son donem calistigim okul bir gun dedi ki tasiniyoruz ve kadroyu bastan yeniliyoruz arkadaslar emekleriniz icin tesekkurler kendinize okul bakin biz referans oluruz nokta.Tabi hepimiz sasirdik, her birimiz yilimizi yillarimizi vermisiz ortam da oldukca sicak, onlarin buyume planlari var bizim birlikte yillarca calismaya.
Neyse; kizlarla aramizda konusuyoruz biri bir okuldan bahsetti, okul cok guzel ama herkesi almiyorlar ben de basvurdum henuz donus yok diyor.Bahsetti ya simdi ilk defa adini duyuyorum beni de bir merak saldi o donem de tabi okulun acicali 2.yili, ben de arastirdim ne guzeligi var bu kadar diye.Baktim ki hakikaten guzel arkadasin dedigi kadar goz alici ve oldukca buyuk, derken bir de ben basvurdum.Yalniz benden daha deneyimliler var diye dusunurken, bir yandan beni almazlar diye de geciyor icimden -alis sekli daha uzun ve guzel o yuzden anlatmayacagim o kismi-, sonra alindim -ve herkes sok nasil seni aldilar diye sorguluyorlar, yillarca konusmadigimiz arkadasim da bana ulasiyor okula nasil girdin diye-.Evet egitim acisindan disiplinli ornek alinabilecek bir okul kadro epey kalabalik, fakat ici kotu.Yalan, menfaat, ikiyuzluluk, satislar, dedikodular, egolar vs hepsi var.1 sene calistim ve ciktim.Bir donem bosta kaldim bosta kaldigim donemde isin daha adilini durustunu bekledim sayili birkac okula basvurdum donus olmadi tabi.Referanslarim saglamdi ama yeni mezunlari almak onlar icin cok daha cazipti haliyle, haklilar.Aradan biraz zaman gecti, basvurdugum kurumlardan biri 1 ay sonra donus yapti bana.117cv icinden secilen 5 kisiden biri benmisim, alacagi 2 kisi, digeri de baska bir arkadas..
Sartlari konustuk anlastik ve calismaya basladim -simdiki isim-. Sayesinde bircok okulla tanistim, bir donem is ararken simdi ise basvurmadan is teklifleri almaya basladim.Bu ise devam eder miyim etmez miyim bilmiyorum da duruma gore ne gelir ne kalir henuz kararsizim, donemin sonunda onun da bir kararini verecegim artik.

Benim ogrendigim sey su, bir dua saati var ve herkes kalbinin ekmegini yiyiyor.Muhim olan o ictenlik.

Konu Hesna tarafından (10 Aralık 2018 Saat 09:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: Bizi isten cikartan okulda 1 yil sonra batti.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan