Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Aralık 2018, 20:57   #4386
M Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

beston Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Efendim şöyle diiiiimmmmm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , bendeniz forumla alakalı görünmeyen önerileri üst yönetimin bulunduğu bi whatsap gurubu var orada kendilerine sunum yapıyorum geçmişten bu güne forumla alakalı, hakkımızda, öneri şikayet harici, ve genel olarak bir çok öneride bulunmuş biriyim forumun tabiki gelişiminde ki en büyük pay , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ın dır ama bizide yabana atmayın

ayrıca kendini çok beğenmiş biriyidir ve herkese yüksekten , yükses bi ses tonuyla bakarım

real hayatımızda arge nin işi devamlı geliştiren yeniliği sunanan derler yaniii BANAAAAA

SON SÖZÜM : IF İ SEVİYORUM

Seninde , bizim de reklama ihtiyacımız yok dostum sağolasın yinede. Bizim yaptığımız da , yapamadığımız da ortada. En azından başkalarının yaptıkları üstüne kendimiz yapmış gibi imza atmadık. Sonrada üstüne iftira da atmadık. Bizi bilenler biliyor, bilmeyene kendimizi ispat edecek kadar düşmedik Kimseye bişey açıklamak zorunda değilsin. Dün , bugün v.s bu yönetimi beğenmeyenler , bu yönetimin sağladığı esneklik sayesinde yönetime klavyeden sallayıp duruyorlar. Salla boşver

1
beston bunu beğendi

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver