Konu: Çözüldü Bad nick karantina kanalı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Aralık 2018, 00:32   #2
diEfoRyoU
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bad nick karantina kanalı

Az4d_S3rw4N Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
diEfoRyoU kodu yazmış oraya ama ben senin verdiğin kod üzerinden örneği tamamlayayım

ordaki nicklerinden herhangi biri kanala girdiğinde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] penceresi açılır ve pencere ekranına nickler yansıtılır
her nick girişinde pencere yeşil ışık yanar daha erken farketmen için faydalı olabilir.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:join:#:{ if (yara isin $nick || mariju isin $nick || anne isin $nick || ucr isin $nick || metres isin $nick || nakit isin $nick || rnt isin $nick || ucrt isin $nick || zeng isin $nick || orl isin $nick || pns isin $nick || esin isin $nick || orll isin $nick || jg isin $nick || para isin $nick || skrm isin $nick || jig isin $nick || sxo isin $nick ) { if (prens !isin $nick) { window -g2 @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 0,1 4 >>> $nick <<< 0Nick'ine 4dikkat ! $chan 0odasında.. } } }

Yardımı isteyen arkadaşın verdiği kod üzerinden bilinçli olarak ilerlemedim çünkü bu mantıkla kanala yaralı_kalp girerse badnick olur param_yok nicki badnick olur Orlando nicki badnick olur. Verdiği kodun mantığı nickin içinde geçerse yani $v1 is in $nick

benim verdiğim kodda tam eşleşme olursa Badnick olur.
yinede kullanıcı kendi bildiği kodu kullanmak isteyebilir saygı duymak lazım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan