Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Aralık 2018, 16:36   #11
beston
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: mIRCTurk.com Sahibi "AlwaysGooD" Röportaj

kamera arkasında olup röportajı sonuna kadar izlemekte ayrı bi keyif miş onu fark ettim ...

yoruma geçmeden önce ben hala , '' irç ve roportaj '' diyorum rahatsızlık verdiğimin farkındayım bu hatalarıı düzelticem...

altuğ karaali diğer namıyla mirctürk.com un sahibi '' @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] '' 10 numara bi adam karakter olsun duruş ve adamlık benim gözümde sanalda tanışıp realde görüşülebilecek adamlardan biri!...

röportaj dan çok şey çıkartabilirsiniz, başarı desen var , marka yaratma desen oda var benim en çok hoşuma gidense
'' eşiyle '' sanalda tanışıp bu aşkı reale taşımaları ve evlenip çoluk çocuğa karışmalarıdır..

işte mutlu son..

sanal deyip geçmeyin gerçek hayatta karşınıza çıkmayan insanlar burada çıkabilir. samimi olun, dürüst olun, doğru olun ki her zaman doğru insanlarla karşılaşın..

kamera arkasında olup çok keyif alarak izlediğim bi röportaj oldu sanal da duyduğum gördüğüm merak ettiğim tanımak istediğim insanı yüz yüze görüp tanıma şerefine nayil olduk ..

altuğ , tanınması gereken güzel adamlardan biri ben tanıdığıma çok memnun oldum...

dostummmmmmm , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni unuturum sanma senin bu röportaj daki emeğin de alkisi hakediyor

evinizde internete girip vakit geçiriyorsunuz , video izliyorsunuz , papçi denilen oyunu oynuyorsunuz az biraz vaktinizi buraya ayırıpta röportajları sonuna kadar izleyin...

sevgiler...

Konu neXus tarafından (19 Aralık 2018 Saat 20:23 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver