Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Aralık 2018, 11:30   #1
PySSyCaT
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ayinden Önce Dua

Aziz Ambrose tarafından yazılmıştır (ya da ona atfedilmiştir.)
Rab Mesih İsa, senin ziyafet sofrana korkarak ve titreyerek yaklaşıyorum, çünkü ben bir günahkarım ve kendi kıymetime değil sadece senin iyiliğine ve merhametine güvenmeye cesaret edebilirim. Birçok günah, tedbirsiz düşünce ve sözlerim ile bedenimi ve ruhumu kirlettim. Heybetli ve huşu veren merhametli Tanrı, senin korumanı diliyor, şifanı istiyorum. Ben zavallı, sıkıntılar içinde bir günahkarım ve sana yalvarıyorum merhamet pınarı.Yargılamana dayanamam fakat kurtarışına güveniyorum. Rab, sana yaralarımı gösteriyorum ve huzuruna utancımı seriyorum. Biliyorum ki günahlarım çok fazla ve büyük, beni korkuyla dolduruyorlar, fakat senin ölçülemeyecek sonsuz merhametine güveniyorum.
Ebedi Kral, Tanrı ve İnsan, insanoğlu için çarmıha gerilen Rab Mesih İsa, merhametle bana bak ve duamı dinle çünkü sana güveniyorum. Keder ve günahla doluyum, bana merhamet eyle çünkü senin şefkatinin derinliği sonsuzdur.
Benim ve tüm insanoğlu için çarmıhın kütüğünde sunulmuş kurtarıcı kurban, övgüler olsun sana.
Çarmıha gerilmiş Rab’bim Mesih İsa’nın yaralarından akan ve tüm dünyanın günahlarını yıkayan kıymetli Kana övgüler olsun .
Kanınla kurtardığın bu kulunu hatırla Rab; günahlarımdan tövbe ediyorum ve yaptıklarımı düzeltmeyi arzuluyorum. Merhametli Peder. tüm suçlarımı ve günahlarımı al benden; beni bedenen ve ruhen temizle ve Kutsalların Kutsalını tatmaya layık kıl. Layık olmadığım halde almaya niyetli olduğum Bedenin ve Kanın, günahlarımın kefareti, suçumun temizliği, kötü düşüncelerimin sonu ve daha iyi dürtülerimin doğumu olsun. Beni, Seni hoşnut edecek işler yapmaya teşvik etsin, düşmanlarımın hilelerine karşı bedenimin ve ruhumun güvenilir koruması olsun. Amin.

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan