Cevap: Sunucu Polemiği <1> Soyle.Net (2019)
IRCForumları'na Üyelik almamın ardından Soyle.NET ile de ilgilenen biri olarak diyebilirim ki Reis Mahmut Abilerin hem Forumu hem de mIRC'te iyi bir şekilde Yöneticilik yaptıklarını açıkça ifade etmek gerekir. Birçok kez Soyle.NET Help Departmanı aracılığıyla Helper ile ilgili Özel Dersler alan biri de olarak şu anda 'En İyi Sunucu' diyebileceğim bir Sunucudur. Ben de dahil birçoğumuzun Soyle.NET ile ilgili onlarca olumlu veyahutta olumsuz eleştirilerimiz olabilir fakat mIRC ile ilgilenen User'lar için bir şeyler yapmaya çalışan bir Yönetim var. Ayrıca; Soyle.NET Radyo'da Founder Irmak'ın Yönetiminde DJ'lik yapmakta olduğum için de mutluyum. #İyikiVarsınSoyle.NET diyeyim.
__________________ English Preparatory Department School of Foreign Languages Assistant English Teacher Ankara Baskent University 2017-18 “Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...” C.A - 31.12.2010 - ∞ English Language and Literature Faculty of Humanities and Letters Ankara Bilkent University 2010-15 |