Konu: israil
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2019, 03:40   #19
Kitapella
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: israil

Scarlett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neredeyse dedim yonetiyor demedim

Mesela Amerika sermaye ile yonetiliyor ve sermayenin cogu onlarin elindedir

Ingiltere’de yahudi aileler bellidir ki onlarda sermayedarlar

Hollanda’nin elmas rezervleri yuzde doksan yahudilerin elinde

Ve yahudi olmayan giremiyor

Orada yasamayabilirler ama butun varliklarini hepsi oraya akitiyor

Israil, ingiltere Abd Fransa vs devletlerinin somurgecilik anlaminda

Ortadogu ayagi olabilir, ama bunun temelinde ekonomik gucleri ile yahudiler yatiyor

Israil hayrani degilim, once bunda bir anlasalim

Arkasinda kimse yok Israil’in sadece stratejik ortaklari var demek istemistim

Bu da ulkelerin cikarlari icin normal

Aksi rasyonel bir dusunce degil bana gore

Konuyu siyonist devletlere getircekseniz onu baska arenada tartismak lazim

Yanlis anlasilma olmasin ben sizi curutmek icin yazmadim

Arkalarinda degil stratejik ortaklari olarak goruyorum bunu belirtme amaciyla altini cizmistim sadece

Bi de col dediginiz bolge dunyanin en zengin kaynaklarina sahip

Yahudiler eger petrolun antartika da oldugunu bilseler inanin reform yapip

Orayi kutsal topraklar ilan ederler

Ah hayır sizde beni yanlış anlamayın lütfen. Bir şeyler bilen insanlarla konuşmaktan keyf alıyorum. Özellikle bu nedenle konuşmak istedim.

ilk yahudi toprağının varlığı yine ingilizlerin konsolosluk topraklarını siyonist federasyona teslim etmesiyle oldu. Daha geriye gidecek olursak İngiliz dışişleri bakanı rostchilde bir mektupla filistin topraklarının musevi dinine bağlı yahudilerin en doğal hakkı olduğunu belirtmişti. Yani yine yeniliyorum evet dünyanın en zengin aileleri arasında yahudiler var ama bu zenginliğin sebebi ingilizler. Hitleri oluşturup zengin yahudilerin maddi açıdan desteklemesini bile ingilizler istemişti. Çünkü israil toprağını doldurmak gerekiyordu. Velhasıl israil devletinin (sizin deyiminizle) büyüklüğü ingiltereden geliyor. Arkasındaki devletler derken bunu kastetmiştim. Arkasında ingiltere ve ab ülkeleri olmadan israil bir hiç.

Not: israili sevdiğiniz veya sevmediğiniz konusunu açıklamanız bile beni üzdü. Zira sevmek şahsi bir duygudur ve bence hiç kimse bir başkasının bu duygusuna karışamaz hatta dil de uzatamaz. Kısacası sevedebilirsiniz bununla yargılayacak en son kişi dahi değilim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan