Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ocak 2019, 13:10   #7
Kenan Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sunucu Polemiği <1> Soyle.Net (2019)

Titanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba ,

10 Yılı aşkın süredir Söyle'Net'e girerim ve Oğuz ve Onur dönemlerinde de aktif olarak bulundum.

Ne zaman ki sunucu mevcut sahiplerine satıldı o gün bu gün sunucunun ne tadı kaldı ne tuzu kaldı ne useri ne de toplum içinde yeri kaldı.

Bunun açık ve net sebebi sunucunun Kenan adında birine ( Dediğim dedik çaldığım düdük tarzında takılan Diktatör ) teslim edilmesindendir.

Sunucu üzerinde bulunan ücretli ücretsiz adminlerden tutunda , sözde yöneticisi olduğu aslında hiçbir şey yapmadığı help departmanındaki üyelere kadar hiç kimse kendisinden memnun değildir ama bunu apaçık belirtemez çünkü görevinden alınır gline yer forbid yer bişeyler yer işte..

Yakın zamanda Yılın En'lerinde Helper olarak KayzerSoze'ye oy verdiğim için de Söyle.Net'de gline yemiş olmam da ayrı bir komedi ve yukardaki eleştirimi ap açık kanıtlar nitelikte.

Lafı fazla uzatmaya gerek yok Söyle.Net'in bu durumda olmasını bilenler zaten biliyor ve bana hak vereceklerinden hiç şüphem yok.

Ne zaman ki Kenan sunucudan uzaklaştırılır o zaman belki Söyle.Net eski günlerine döner .

İyi if'ler .

Yalvararak girdiğin Help Departmanından def edildin diyemi bu sözler ne tür bir ahlaksız olduğunu yaptığın pislikleri kendini bir halt sanıp uyguladığın ahlaksızlıkları. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'da bilir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de bilir def edilmenin sebeplerinide istersen buraya yazarız, dediğim dedik çaldığım düdük madem de bi sanamı işlemiş bu olay azın açıldımı soyle.net 'i kötülemeyı biliyorsunda ne arıyorsun soyle.net 'de. Hocam hocam dıye tam 2 sene peşimizde dolaşanda sen değilmiydin? Şimdi diceksinki yalan ama ben bu yalan diyeceğin şeyide tüm help departmanını şahit tutarak burada kanıtlarım. Burdan Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşlarıma şunu demek isterim Şahsımıza dikdatör diyen bir vasıfsız 'a işlem yapmak bukadar zormu? Yada soyle.netle ilgili her postunda beni hedef alması kendisinde oluşan bir yaramı yoksa gerçeklermi. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ye oy verdiği için kendisini sunucuya almadığımı söyleyen bi vasıfsız acaba sonuclarda sonuncu olduğumu görmüyormu. istese idim 1. de olurdum aksine yönetiminize beni diskalifiye edin talebinde bulunan ben değilmiydim. Evet bu vasıfsız sunucuya giremiyor bu doğru fakat bu oyla yada oylamayla alakalı değil kendi terbiyesiyle alakalıdır. Ayrıca şunu belirtmek isterimlki Oğuz Çiğdem dediği adamı tanımıyor bile ben 14 yıldır soyle.net deyim bu herifi tanımıyorum son 2 yıldırda helperimdi kovulduğu içindir bu hezeyanları. Yetkili arkadaşların bir zahmet konuyla ilgilenmesini rica ederim.. İyi forumlar

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan