Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Nisan 2019, 14:43   #67
Ares Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Röportaj : Ares

Sonya Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sunucuların en karizmatik, yakışıklı,merhametli yere bakan yürek yakan Beyefendisi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile röportaj yapmanız çok isabetli bir düşünce tebrikler Arescim seviliyorsun. ;*

Tesekkur ederim prenses, sende en tatli IF kullanicisisin.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:41 -->-> Daha önceki mesaj 14:40 --

Allecra Nickli Üyeden Alıntı
seni tanimak güzeldi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Seni tanidigima bende memnun oldum Dilara hanim. ,)

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:43 -->-> Daha önceki mesaj 14:41 --

Rima Nickli Üyeden Alıntı
Keyifle okudum çok güzel bir söyleşi olmuş. Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] IRC hayatında sanada başarılar diliyorum. Başarı ile dolu bir geçmiş ve aynı şekilde bir gelecek olması dileklerimle

Sanada basarilar, dusuncelerin icin ayrica tesekkur ederim.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:43 -->-> Daha önceki mesaj 14:43 --

Twain Nickli Üyeden Alıntı
güzel olmuş emeğinize sağlık

Sagol @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eksik olma.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver