Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Nisan 2019, 22:31   #1
Çevrimdışı
Funda Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kuzu kaburga pişirme tekniği





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kuzu kaburga; kuzu kafeste pirzolanın altında bulunan bölümdür. Kuzu kaburga diye tabir edilen bu bölüm aslında daha çok göğüs kafesi kemiklerinden oluşur. Kemikler üzerinde bulunan et yumuşak ve orta yağlıdır. Koyun etinde yağ oranı daha fazladır. Kaburgadan ideal lezzeti alabilmek için fırın, haşlama, kapama olarak yapılan yemeklerde kullanılmalıdır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan