Konu: Çözüldü muafnick.txt
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Nisan 2019, 20:05   #2
Feragat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: muafnick.txt

alphae Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
altaki koda muafnick muafnick.txt nasil dönüstüre bilirim mirctan pek anlamiyorum.

yapmak istedim mircin kullanici bölümüne ekliyor muaf nicki iki yere eklemek zorunda kaliyorum

muafnick.txt eklemek istiyorum nickleri

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
if $regex($1,/^[!\.]m[uU]afn[ıiİ][cçÇ]k$/Si) { if $2 == list { .timer -h 1 500 msg $chan listeleniyor. var %:mnck = 1, %mnc = $ulist(*,muafnick,0) .timer -h 1 500 msg $chan - Toplam Muaf Nick Sayısı:4 %mnc while %:mnck <= %mnc { .timer -h 1 500 msg $chan $+(%:mnck,$chr(41)) $iif($ulist(*,muafnick,%:mnck) == $nick,$+(,$v1,),$v1) inc %:mnck 1 } } if $2 == ekle { if $3 == $null { .timer -h 1 500 msg $chan $+(",$nick,") Lütfen eklenecek nicki yazınız | return } if $ulist($3,muafnick,1) { .timer -h 1 500 msg $chan $+(",$nick,") Belirtiginiz kritere uyan $+(",,$3,,") zaten mevcut | return } .auser muafnick $3- .timer -h 1 500 msg $chan $+(",,$3,,") Muaf Nick Listesine Eklendi } if $2 == sil { if $3 == $null { .timer -h 1 500 msg $chan $+(",$nick,") Lütfen silinecek Nicki Yazınız | return } .ruser muafnick $3- | .timer -h 1 500 msg $chan $+(",,$3,,") Muaf nick Listesinden Silindi } }

Link: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

mircscripting.net

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan