Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mayıs 2019, 11:07   #1
Çevrimdışı
Funda Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Baharatlı armut suyu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Şurubu için

Yarım su bardağı şeker
Yarım su bardağı su
25 g karanfil
3 dal taze biberiye
1 su bardağı soda

Püresi için

2 armut
Yarım limonun suyu
1 tatlı kaşığı taze biberiye

Baharatlı armut suyu hazırlanışı

*Şurubu için şeker, su, karanfil ve biberiye yapraklarını bir sos tenceresine alın. Kaynamaya başlayınca ocaktan alıp oda sıcaklığında soğuması için bekletin.
*Armutların kabuklarını soyup küp doğrayın. Armutlar, limon suyu ve taze biberiyeyi blender yardımıyla püre haline getirin.
*Şerbeti, armut püresine ekleyip karıştırın. Üzerine sodayı ilave edin ve servis bardaklarına paylaştırıp bekletmeden servis yapın.

__________________
~ P .İ .R ~
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları Sorf bizimmekan