Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Mayıs 2019, 16:29   #4
eiffel65
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumda yokluğunu hissettiğiniz üyeler

Forumda göremezsem bile Skype de gördüğüm için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] un yokluğunu hissetmiyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Varlığı daim olsun inşallah

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nın yokluğu şahsım tarafından hissedilir her daim

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nın yokluğunu da hissetmiyorum çünkü her zaman bir Mesaj atacak kadar yakınım da
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım efendileri de hissederim görmediğim de

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] i hiç hissetmem çünkü her gün görüyorum asdfghjklş

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tarafımca hissedilir yokluğu

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] deseniz onunda yokluğunu hissetmem şükür her gün görüyorum

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nın da yokluğunu hissettim dün mesajımı da attım

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver