Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Mayıs 2019, 03:05   #17
Sindy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mekanımda güç gövde gösterisi reklamı

Absent Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bunu yapan kişi oraya da yazdiği gibi sanal alemin lamer nesteri
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve leon ile uzun zamandir husumeti var sanırım ki sunucu sunucu gezip onlari ariyordu. Hatta hatirlarsan senin temani calmislardi gecenlerde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] onun icinde bi konu acmistin ve caldirmasaydin napalim diye bi post atmisti altına. Sonrasinda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] banlamisti onu. Ayni kisiler iste

Yapan kişi Allah'ından bulsun inşallah. Bir değil iki değil. Benim kimseye zararım olmadı kendi sunucum da sakincene duruyorum. Bu tür şeyleri yapan kişileri "CANİ" gözüyle bakıyorum. Ahım vuracak elbet. Gizli adamı. Ay pardon madamı.*

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan