Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2019, 17:03   #1
Coder Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul’da ‘şaka’ cinayeti

İstanbul Zeytinburnu’nda aynı iş yerinde çalışan iki arkadaş arasında başlayan şakalaşma cinayetle sona erdi. Mustafa Özcan yaptığı şakaya sinirlendiği iş arkadaşı Latif Samar’ı bıçaklayarak öldürdü.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

45 yaşındaki Latif Samar ile 58 yaşındaki Mustafa Özcan uzun süredir aynı iş yerinde çalışıyordu. Geçtiğimiz perşembe günü iki arkadaş mesai saati içinde şakalaşmaya başladı.

Mustafa Özcan, Latif Samar'ın yaptığı şakaya sinirlenince aralarında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın alevlenmesi üzerine Mustafa Özcan iş arkadaşı Latif Samar'a bıçakla saldırdı.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Aldığı bıçak darbeleri sonucu kanlar içinde yere yığılan Samar kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. İş yerindeki diğer çalışanların ihbarı üzerine olay yerine gelen Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Mustafa Özcan'ı gözaltına aldı.

Polis sorgusunda Özcan “Şakanın dozu kaçınca sinirlendim. Olayı gerçekleştirdim” dedi. İşlemleri tamamlanan Özcan sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Kaynak : DHA

1
diShy bunu beğendi

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver