Dehşet anları kamerada!
Sultangazi'de gözü dönmüş cani, tartıştığı nişanlısını önce yumrukladı ardından seyir halindeki otomobilden attı. Dehşet anları güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.
İstanbul Sultangazi'de bir sürücü, yumrukladığı kadını seyir halindeki otomobilden attı. Otomobile tutunan genç kadın metrelerce sürüklendi. O anlar ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, Zübeyde Hanım Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Seyir halindeki otomobilin içindeki kadın ile sürücü arasında kavga çıktı. Sürücü, yumrukladığı kadını kapısını açtığı otomobilden attı. Yere düştükten sonra otomobile tutunan genç kadın, metrelerce sürüklendi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
YARDIM TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ
Dehşete tanık olan çevredeki vatandaşlar, genç kadının yardımına koştu. Kadını darp ederek otomobilden atan sürücü, olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Yaralanan genç, çevredekilerin yardım teklifini kabul etmedi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ŞİKAYETÇİ DE OLMADI
Nişanlısı olduğu belirttiği kişiden şikayetçi de olmayan kadının taksiyle uzaklaştığı kaydedildi.
Kaynak: DHA
__________________ O Herşey Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |