Gercekten tsk'ler güzel yorumlar icin, elimden geldikce birşeyler yapmaya calisiyorum.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu bot'a boyle degisik seyler'de var, ama tabi göstermedigim herhalde tonla özellik daha cıkar, kim anlatmakla ugrascak cidden o kadar sey'i, bakmak isteyen gelip kendi baksın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] renk'ler senin eserin unutuldun sanma
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Boyle koruma'lar icin servisler tarafindan bir kanala kayıtlar yansitilmasi gerekir, o sekil yapilabilir ben daha cok bot'un servisler dısında bagimsiz calismasi gereken codlamalar yapiyorum ama bunu aklimda tutcam bakalim neler yapabiliriz diye eyw tsk ettim böyle seyler sundugun için
Boyle degişik özellikler olsa güzel olur diyebileceginiz seyler varsa paylasirsaniz sevinirim, akıl akıldan üstündür gözümden kacmis bircok şey vardir o kesin, genelde bu bot her sunucuda kullanabilir sekilde codlamasini yapiyorum, kişisel bazli görüşler yerine genel görüşler yapilirsa sevinirim, Hayırlı
IF'ler