Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Temmuz 2019, 00:19   #7
mCx Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 15 Temmuz - Unutmadık Unutturmayacağız!

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

”Kan dökmeyi seven bir millet değiliz, ancak söz konusu vatan ise dünyanın şah damarını keseriz.”

- ”Şehitler ölmez vatan bölünmez ezan dinmez bayrak inmez…”

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

- ”Şehidin anası çekmesin acı, derdi varsa bulunmalı ilacı, şehidin anası olur baş tacı, şehit anasına evlat olmalı…”

- ”Senin kanınla yoğuruldu bu kutsal topraklar, senin kanınla yeşerdi nefes aldığımız bu ağaçlar gözün arkada kalmasın, ey şehidim!”

- ”Gene hangi dua’yı okudun anne. Vurulduğum yerde güneş açtı. Yine mi ağlıyorsun anne. Cennetime yağmur yağdı..”

- ”Git evladım yıllarca ben oğulsuz kalayım. Şu yaralı bağrıma kara taşlar çalayım. Hadi yavrum hadi git ya gazi ol ya şehit.”

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları