Cevap: Okuduğunuz Kitap'dan Satırlar ..
| Harabi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Zamana bırakamazdım, çünkü o kimseyi sağ bırakmadı. Sonra seni bir sokak fazla öpsem, şehir böyle kırgın olmazdı fakat artık yıldızlardan bile emin olamıyorum ama en aşık olunmuş halini, yalnızca ben biliyorum, kadın #Harabi
Not : Çizim Tarafıma Aittir Alıntı Yapılması Yasaktır..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] & @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yorumlarınızı Beklerim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Titriyorum zamanı geri alınan cümleler
Zamansızca pervasızca
Bir bende saklı içime dokunan mısralar misali yüreğim ahuzar oldu onun hüznü ile
Üstad emeğine sağlık gerçekten güzel Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ SusKun ve Sessiz Mürekkep... Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|