Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Temmuz 2019, 17:17   #8
IkRa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Geceye bir itirafta benden oLsun..

KartaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Boşver kendini üzme hayatta her zaman mutlu olmaya bak.

İyi diLekLeriniz için TşkLer..

Kaf_Dağı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu sanaLda kendini kendi gibi oLan olarak seni kaybeden zaten senden gitmiş olandır, aslında darbe sen değiL seni kaybeden menfaatciLer kaybediyor, Şuanda sen o yazıyı yazdığın hali bile görüyorum seni tanıdığım kadar unutma sen sen olmaya devam et boşver yapan yapar kaybeden yine diyorum seni kaybediyor. Senin o döküLen yazmalarını okumayı özledim yaz sen dilin bağlanmasın.

SevgiLi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mesafeLer uzakta oLsa düşünceLerin aynı yoLda kesiştiği bir Dostsun..Beni tanıyan en iyi insan oLduğunu biLiyorum.. Beni tanıyorsun ihtiyaR..)

Hatır için bir dörtLük benden Hatıra kaLsın..

Acı bir çığLık gibidir,

insan(ı)n,YeniLgiLer arasındaki çırpınışLarı..
Ve..
GözyaşLarı arasında,
SavruLan özgürLüğünün tarumar ediLmesi..

-SöyLemiş/miydim?

AvuçLarımda sıkıca tuttuğum,
Asi,Hoyrat biraz da Küskün/Lüğüm var benim..
İşte bunLarın ardına sakLanan,
ÖzLem duyduğum,masumca güLmek..

Devam edeR..

Geçti sadece Ruhumun Araf'ta kaldığı zaman diLimLerinden biriydi hepsi bu Can..SaygıyLa kaL ..

beston Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
imzamı oku @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dikkate aldım TşkLer..

oMeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanal dünyada övgü değer ve itibarlar ara ara yerini gizli düşmanlıklara çamur atmalara ve açık aramalara başlar, Çok iyi olmayacaksın ne yazık ki yüzüne karşı gülüp arkandan tırnaklarını kemirerek senin zarar görmeni başarısız olmanı itibar kaybetmeni bekleyen bir dünya. Onun için ne tak ne üzül eğer insan kendini biliyorsa niyetini biliyorsa o yeterlidir.

SevgiLi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her insan sosyaL yaşamında malesef muhteşem bir çevreye sahip olamıyor.. ÇevreLerinde taktir göremeyen bir başka tabiri iLe ezik insanLarın saçma tavrLarı iLe karşı karşıya geLmekte mümkün oLuyor ki sanırım ben böyLe saçma sapan bir oLayLa karşı karşıya geLdim..TşkLer ..

SevgiLi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Empati kurmasından bey habersiz kimi sözüm ona uçkur meseLesi yada başka bir tabir kuLanırsam ki ; kuLLanmak istemiyorum..

Herkes bir takım yaLan yanLış kuLaktan doLma karşıLarında ki insanı tanımadan etmeden yaLan ve iftraLarı normaLLeştirerek diLe getirir..Bundan rahatsızlık duymayan azic insan kitLesi.. EtkiLeşim uğruna BunLarın yapıLması ne kadaR doğru tartışıLır bir konu..

Yine de SagoL Kuzum ..

ArkadaşLar yorumLarınız için TşkLer.. Dikkatte aLacağımı beLirtmek isterim..SaygıyLa kaLınız..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan