Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ağustos 2019, 16:49   #745
YouMyCure Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Add-on ve snippet(parça) kod istekleri buraya

SjdfkL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba Değerli IF Kullanıcıları ve yöneticiler Benim 2 Adet ricam olacak kanallarda bildiğimiz üzere !fırlat nick Bu tür bir eğlence addon u var sürekli bunu bana yapıyorlar ve rahatsızım odlukça Sunucuda Adminim , Benim Ricam Biri bana herhangi bi kanalda !fırlat nick yazdığı zaman o kişi oto olarak kick+ban Sebep olarak Bana !Fırlat komutu kullanamazsınız. Diye atılmasını istiyorum.

2. Ricam ise Örnek Global kanallarda bana prefix verdikleri zaman Operserv tarafındn -oaqhv modu almak ve hangi kanalda prefix verildiyse o kanala Şöyle bi msg atsın istiyorum
Örnek: SjdfkL nickine Manuel Prefix veremezsiniz.

Şimdiden Çok Teşekkür ederim herkeze İyi Forumlar.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on $*:text:/[!.]f[iİı]rlat/Si:#kanal,#kanal,#kanal: { if ($2 = $me) { mode # +b $nick | kick # $nick !firlat komutunu bana kullanamazsınız. } } on *:rawmode:#kanal,#kanal,#kanal: { if ($2 = $me) { os mode # -qaohv $me $me $me $me $me | msg # $nick SjdfkL nickine Manuel Prefix veremezsiniz. oke } }

################################################## ###########################
################################################## ###########################

quralsiz47 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
on *:join:#: { $iif(!$window($+(@,$chan,-GIRIS)),window -n $+(@,$chan,-GIRIS)) echo -t $+(@,$chan,-GIRIS) $+($chr(3),$color(join)) * Giriş: $nick $+($chr(40),$right($address($nick,1),-3),$chr(41)) $iif(!$hfind($token($address($nick,2),2,64),$nick),.hadd -sm $token($address($nick,2),2,64) $nick) var %q = 1 | while %q <= $hget($token($address($nick,2),2,64),0).item { var %i $addtok(%i,$hget($token($address($nick,2),2,64),%q).item,32) | inc %q } if $remove(%i,$nick) { echo -t $+(@,$chan,-GIRIS) $+($chr(3),$color(join)) * Önceki Nickleri:4 $remove(%i,$nick) } } on *:part:#: { $iif(!$window($+(@,$chan,-CIKIS)),window -n $+(@,$chan,-CIKIS)) echo -t $+(@,$chan,-CIKIS) $+($chr(3),$color(part)) * Çıkış: $nick $+($chr(40),$right($address($nick,1),-3),$chr(41)) }

Bu kod güzel çalışıyor ama giriş ve ayrılışları ayrı pencede gösteriyor çıkışları göstermiyor
bunu giriş - çıkış ve ayrılışları tek pencerede göstericek şekılde ayarlayabilirmisiniz

$chan,-GIRIS ve $chan,-CIKIS

isimlerini değişebilirsin

Konu YouMyCure tarafından (06 Ağustos 2019 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan