Cevap: Röportaj: eiffel65
| NerqiS Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Harika ßir Röportaj olmuş, keyifLe okudum.
Ahmet gerçekten esprili, sohbeti güzel olduğu gibi görünen yapmacık olmayan çok değerli bir dost Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Değer verdiğin insanlar arasında adımı geçirmiş olman beni onure etti Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Çok Teşekkür ederim
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ikinizinde emeğine yüreğine sağlık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hayatın boyunca yüzünden gülücükler eksik olmasın Ahmet Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Amin inşallah teşekkür ederim güzel insan. Hepimiz gülelim. Allah ağlatmasın. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yorumun ve düşüncen için teşekkür ediyorum @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kuleden Merkeze Selam Olsun Herkese |