12 Dev Adam Hazırlık Turnuvasına Galibiyetle Veda Etti
FIBA 2019 Dünya Kupası hazırlıklarını Yunanistan'da sürdüren A Erkek Milli Takımımız, Akropolis Turnuvası'ndaki son maçında İtalya’ya karşısında kazandı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yunanistan’ın başkenti Atina’da düzenlenen 29’uncu Akropolis-EuroBank Uluslararası Turnuvası’nda A Erkek Milli Takımımız, üçüncü ve son maçında İtalya'yı 72-70'lik skorla mağlup etmeyi başardı.
İLK YARIYI ÖNDE TAMAMLADIK
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, TBF CEO'su Ömer Onan, TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ve TBF yetkililerinin de takip ettiği mücadelede Ay-yıldızlılarımız ilk yarıyı 38-35 önde tamamladı.
CEDİ OSMAN 20 SAYI İLE OYNADI
Nikos Galis Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Cedi Osman 20, Ersan İlyasova 16, Furkan Korkmaz 12 sayı kaydetti.
haber365
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR. |