Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ağustos 2019, 13:29   #1
ReyyAn
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kan damlıyor saçlarımdan-

Bugün günlerden 'yok'iktidar yine sende ifrid.Zindanın uğurlar olsun..varlığın kum,kıvılcımın süfyan ordusu..
Tebelleş olduğun geceye 'and'olsun ki yanağıma inenden bi-haberim..bilmezden gelen o şakaklarında ki ince kıvrım-
lara gelsin bu satırlar.Dünyanı bezesin baştan başa.. attığın her adımda izlerini kaybedene kadar bayragını indirme.

Kan damlıyor kan saçlarımdan! izlerine sürermiyim yüz bilmem ama küflü bir yürek ne kadar bakar gölgene? bende görü
yorum sararmış çehrende ki irini,ateşin sana ne güzel merhem artık.Tüm cihan mülk'ü senin.Adalet sensin, zararın bundan
sonra kafesindeki adım.. benim cefa'm..yüz karam.. zelilim..sefilim..

Bugün günlerden 'yok' iktidar yine sende ifrid.Tamburanı al..teslim olmuş ruhuna çal ezgilerini yaksın makam'ın..
Tebelleş olduğun et'ime and olsun ki : varlığım tuz basıcak yaralarıma,kemendi kendi takıp boyun yularıma,nefesleri
feryada çevircek.
Pas kokan palalarda sarılı kalsın her yanımız şimdi,kalabalıklar arasından geçerken neden zayi olsun ki?
o çivi bakışlar...
acıtsın..
bilsinler...

'Veyl' olsun ki aldandık!...

varsa ışığın 'def' et 'kahr' olsun..

fedekarlık ara, duy bunları .Billahi müteşekkir ol sana dair her esere.İblis'n edası cilvesi sende Mim gibi aydınlık baki..
Bende ki kıvılcımlarıda unutma bir rayiha uğra demlen istersen

sende ki ateşe göm..

dedim ya işte sen ateş'in ordusu 'Hizbuifrid' orduları sen..
ben Süfyan!

artık koşarak gitmeni hızlandır.. yolun uzun Cehennem yakın..
Gam-ile.
..
..

25.08.2019 \ Toprağın daha vefalı olduğunu, senden öğrendim.(Anne ölme)Senin sözlügün olmak zordu küçük kız.

Konu ReyyAn tarafından (25 Ağustos 2019 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları