Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ağustos 2019, 21:35   #5
Kaf_Dağı Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şaire Şiir Yazdıran Kalbi Mürekkebi -3

vioLeta Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Gönlü anlamak zaman zaman kolaydır. Ancak o gönlü dökmek.. İşte zor olan budur. Kelimeler düğümlenir boğazında, dökülmez kaleme. Kalem kırılır belki, yine de çıkmaz o cümleler.

Anlatmak ister belki lakin öyle karışıktır ki ne dese boş, ne dese anlamsız , ne dese hüzün dolu..

Gönül işte hani diyorsun yaa ona güzel söz etmeye koruyorum belki kırılacak diye bazen kovalıyorum peşinden ne istese diye bakıyorum ne saçma aslında değil mi dalga geçen olur mu tabiki oLur belki oda oluyor mu ne saçmalıyor diyorlar yürek kale dönmesi için nağme suya karışmaması için ben göz yaşlarımı akıtıyorum ve ona diyorum her seferinde... Mürekkebi onun kalbinden olduğu için ben utanmıyorum niye mi o bana sevgisimi bilmiyorum o sevgiyi banaymış gibi yazıyorum....

xena Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şaire şiir yazdıran mürekkebin bol olsun , devam devam durma sen

#yasasinsiirleburunmusyurek.

Yüreğin mürekkep gören gözün gönlümdeki mürekkebi solmaz inşAllah durmuyorum ki yazıyorum...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan