Konu: Çözüldü Dj Saatleri
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ağustos 2019, 16:59   #8
YouMyCure Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dj Saatleri

aquabluee Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:input:#dj:{ var %saatler 08-10 10-12 12-14 14-16 16-18 18-20 20-22 22-00 00-02 02-04 04-06 06-08 Joker, %x 1 if $regex($strip($1),/^[!.]djekle(.+)$/i) { var %saat $regml(1) if (%saat > 13) { msg # Lutfen $v2 ve alti numaralar belirtiniz. | return } if !$2 { msg # Lutfen nick belirtiniz Ornek: !djekle1 Aeg | return } if $token(%saatler,%saat,32) { if ($v1 == joker) { Msg # - msg # 2Joker yayinci eklenmistir, Eklenen nick(ler) ->4 $2- Msg # - set $+(%,djsaat,%saat) $2- return } Msg # 5 $2- 2Radyo Departmanında Ekibimize Msg # 2Dj Olarak Eklenmiş ve 4 $regsubex($v1,/(\w+)/g,\t $+ :00 ) 2Saatleri Arasında Radyomuzda Yayın Yapacaktır. Msg # 5 $2 2Radyo Departmanında Yönetimi Olarak İyi Yayınlar ve Başarılar Dileriz. set $+(%,djsaat,%saat) $2- } } if ($regex($1,/[!.]yay(ı|i)nl(ı|i)st$/i)) { if !$nick(#,$nick,oh) { msg # $nick kanalda yetkili degilsiniz. | return } Msg $chan 4,4 0,1 Radyo Yayin Saatleri 4,4 while $token(%saatler,%x,32) { var %v1 $v1, %v2 %djsaat [ $+ [ %x ] ], %saat $iif(%v1 == joker,Joker Yayincilar,$regsubex(%v1,/(\w+)/g,\t $+ :00 )) Msg $chan 4Saat - 10 %saat 4- 2Dj 4~12 $iif(%v2,$v1,Bulunmuyor) 4~ inc %x } msg $chan - Msg $chan 1Herkes yayın saatlerine uymaya çalışsın4. Msg $chan 4İsteklere 1önem verelim arkadaşlar4. 1Anlayışınız için şimdiden 4teşekkür ederim1. Msg $chan 7,1BiLGi: Msg $chan 4,4 0,1 Radyo $+($network,4-10FM) 4,4 1Yayin Saatinde herkes burda bulunmak zorundadir.Yayin saatine 3 kez gelmeyen DJ nin yayin saati siLinir ve hak talep edemez. } }

kod bu sekilde

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
set $+(%,djsaat,%saat) $2-

variable (değişken) kullanılmış, kapatıp açınca herhangi bir şekilde silinmiyor, kendim şahsende denedim. boş bir mircde deneyiniz çakışma olabilir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan