Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Eylül 2019, 20:00   #8
Slipknot
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bilin istedim. (Aragorn)

Nonserviam Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
E sende hata, kusura bakma Metin'im. Biz ne guzeldik, kendi yagimizda kavrulurduk yillardir. Ne isin var yonetimde falan, gulup muhabbetimizi yapmaya devam ediyoruz. Keza yonetime girmesine sasirdigim bir diger arkadasim da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Yahu birakin, geyigimiz neyinize yetmiyor. Adam olun, efendi olun shsh. Seviliyorsunuz canimlarim, mincirdim.

Bak bana IF AYIN YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜYDÜM bir ay sesim bile çıkmadı. Sen AYIN BAY ÜYESİ olmuşsun ondan bu kadar sessiz sedasız takılıyorsun.Yoksa seni bilmez miyim yetki diye neler yaptın ooo :p

Şaka bi yana bende özlemişim SUPERVİSOR olmayı ne zamandır olmuyorum 10 yıl olmuş vooov. O kadar da forumun yöneticilerini tanıyordum adamlar şu kardeşimizi bi SUPERVİSOR yapalım demediler ahh ahh..
Acayip meraklıyım haa.. Tekrar hoş geldin

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gelmiş geçmiş gitmiş bitmiş boş şeylere takılma hacı,hele buranın dolu olan birşeyi yok. Full boş insanları olsun,bazı gereksiz postlar olsun herşey boş..
Benim buraya girip tek laf attığım insan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dır onunla da düzenli olarak mincirisiyoruz değil mi ?
hahahah
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kahraman Tazeoğlu

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver