Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Eylül 2019, 13:57   #9
Çevrimdışı
L_
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Adnan Menderes 58. ölüm yıldönümünde anılıyor. 🙏🌹




Disconnected Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Zaten bir tek onlar milletin adamı, diğerleri onun bunun adamları. Zihniyetiniz bölücülerden farksız.

halkın oyu ile seçilen milletin adamıdır . demagoji yapmayınız . Halkın iradesi ile seçilip darbe ile idam ediliyorsa biri bu zihniyeti savunanlar asıl bölücüdür. Konusmalarınıza dikkat ediniz . kolaymı ülke bölmek bölücü olmak ?


1950 yılında seçimlerden önce Seçim Yasası da değiştirilerek seçimlerde yargı güvencesi ve "gizli oy - açık tasnif" sistemi getirildi.14 Mayıs 1950'de yapılan seçimlerde DP %52, CHP ise %40 oy aldı. DP 12 puan farkla kazanmıştı ancak seçimde kullanılan Çoğunluk Sistemi nedeniyle DP 408, CHP ise sadece 69 milletvekili çıkardı. TBMM başkanlığına Refik Koraltan, cumhurbaşkanlığına DP genel başkanı Celâl Bayar seçildi. Yeni Cumhurbaşkanı Celâl Bayar, Menderes'i başbakan olarak görevlendi.

Boş konuşuyorsun .

__________________
Kılıcını;düşmanlarını öldürmek için değil, zayıfları korumak için ... Kendini korumak için değil , cok değerli ruhunu korumak için kullanmalısın.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları