19 Eylül 2019, 14:11
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Metrobüste yer kapma kavgasında kan döküldü
İstanbul Zincirlikuyu-Beylikdüzü seferini yapan metrobüste, yolculardan Ömer Bozyiğit ile kimliği belirsiz 2 yolcu arasında yer kapma tartışması yaşandı.
KALÇASINDAN BIÇAKLADI
Avcılar Durağı'nda başlayan sözlü tartışma, bir süre sonra kavgaya dönüştü. Metrobüs Saadet Durağı'na geldiğinde kavga eden kişiler, metrobüsten indi. Kavga durakta da devam etti ve 2 kişiden biri, Ömer Bozyiğit'i kalçasından bıçakladı.
Metrobüste yer kapma kavgasında kan döküldü BAŞKA METROBÜSLE KAÇTILAR
2 şüpheli, başka bir metrobüse binerek kaçtı. Duraktaki yolcuların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralıya ilk müdahaleyi yolcular yaparken, ambulans yoğun trafik nedeniyle olay yerine güçlükle gelebildi.
Metrobüste yer kapma kavgasında kan döküldü
POLİS İKİ ŞÜPHELİYİ ARIYOR
Yaralı ambulansa alınarak, Beylikdüzü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan 2 şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Alıntıdır.
__________________ Yalnız kalmaktan o kadar korkuyorsun ki;
ihtiyacın olmayan insanlar biriktiriyorsun.
İhtiyacın olmayan insanları kaybetmemek için, Kendin olmaktan vazgeçiyorsun... |
| |