Tavuk Sac Kavurma Tarifi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tavuk Sac Kavurma Tarifi İçin Malzemeler
• 1 adetbiber
• 2 dişsarımsak
• 2 adetsoğan
• 400 gramkuşbaşı doğranmış tavuk göğsü
• 2 adetdomates
• 1 tatlı kaşığıdomates salçası
• 1 çay kaşığıtuz
• 1 çay kaşığıkarabiber
• 1/2 çay bardağısıvı yağ Tavuk Sac Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
1. Sacın içerisine sıvı yağ ve doğranmış tavukları alın. Karıştırarak kavurmaya başlayın.
2. Tavukların rengi biraz dönünce doğranmış soğanları ekleyin. Kavurma işlemine birkaç dakika daha devam ettikten sonra biberi de ilave edin.
3. Rendelenmiş domates, sarımsak ve salçayı da ekleyerek kavurmaya devam edin. Domates suyunu güzelce çekip tavuk iyice pişince baharatlarını da ekleyin.
4. Ardından ocaktan alıp servis edin. Afiyetler olsun!
__________________ " Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"♥ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|