Cevap: Konya'da otobüs duraklarına “Yahudileri ve Hristiyanları dost edinmeyin" yazılı afişler asıldı
| LaciN34 Nickli Üyeden Alıntı
| Neden kötü müslüman örneklerini alıyorsunuz ki namaz kılıp günah işleyen veya başka bir şey yapan müslümanları örnek alma iyi müslümanları örnek al sende. İSLAM KUSURSUZDUR MÜSLÜMANLAR DEĞİL. Ayrıca “EY İNANANLAR!
MÜMİNLERİ BIRAKIP DA KÂFİRLERİ DOST EDİNMEYİN!”
(NİSÂ: 144)
Ayetini oraya uygulamışlar ve bu ayete şu anda yorum atıp da karşı olanları görmek aslında üzücü olan şey bu. | cok sukur insanlari ornek alarak yasamiyorum ayrica ayete karsi degiliz bu ayete gelene kadar bir cok islama karsi yapilan hareketler var mesela bu ayet yerine insanlarin kendisine ceki duzen verecegi ayetler olsa daha cok sevinirdim ama her seyimiz tamammis gibi yahudileri dost edinmeyin diye yazilmasi bence dogru degil.. Ayrica yine belirtiyorum ben insanlari ornek alarak yasayacak kafayi coktan astim..
Yahudileri yada hristiyanlari sevdigim felan da yok ayrica.. Tekrardan yazayim ayeete de karsi degiliz olayi farkli yerlere cekmeyin..
__________________ 𝔰𝔦𝔫𝔠𝔢 շօօՅ 𝓑𝔂 𝓖𝓪𝓛𝓪𝓽𝓪𝓢𝓪𝓡𝓪𝔂𝓛𝓲 Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
вüℓвüℓℓεя çσк үαη∂ı, güℓℓεя∂ε үαηsıη...
Konu ZaLim tarafından (22 Ekim 2019 Saat 16:06 ) değiştirilmiştir.
|