Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Kasım 2019, 19:05   #1
Çevrimdışı
oMeN Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
13 YAŞINDA HAMİLE KALAN ÇOCUĞUN ACI SONU!




Tayland'da 6 kişinin tecavüzüne uğrayan 13 yaşındaki kız çocuğu, sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımlarının ardından canına kıydı. 13 yaşındaki kız, 6 erkek tarafından kaçırılıp esir tutulduktan sonra korkunç şekilde intihar etti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Küçük kızın intihar etmeden yaklaşık bir ay önce hamile olduğunu öğrendiği ve bunalıma girdiği belirtildi. Psikolojik olarak çökmüş haldeyken 6 kişilik bir çete tarafından kaçırılan kız, sapıkların tecavüzüne uğradı.

Tecavüz olayından 4 gün sonra tamamen psikolojisi bozulan kız, Facebook hesabından art arda paylaşımlar yaptıktan sonra bir apartmanın çatısından atlayarak yaşamına son verdi.


ÇOK SAYIDA GÖZALTI

Tayland polisi, adını Pinkie olduğunu açıkladığı kıza tecavüz edenleri yakalamak için operasyon başlattı. Çeşitli adreslere yapılan baskınlar sonucu çok sayıda erkek gözaltına alındı. Genç kızın annesi, 11 Kasım'da kızlarının kaçırıldığını ve polise haber verdiklerini ifade ederek çocuğunun hamile olduğunu bilmediğini söyledi.

VEDA MESAJI YAYINLADI

Annesi, acımasız saldırı sonrası kızının büyük acılar yaşadığını sözlerine ekledi. Pinkie intihar öncesinde, Facebook sayfasında "Gitmek üzereyim...", "Eğer hamile olmasaydım, çok uzun zaman önce giderdim..." diye yazdı. Genç kız, binanın çatısından kendisini boşluğa bırakarak yaşamına son verdi.



Alıntı

__________________
Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..






Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver