Kedim Pamuk için...
Merhabalar arkadaşlar.
Öncelikle belirteyim sizleri gece vakti üzmek gibi bir derdim yok. Sizden küçük bir isteğim olacak kedim Pamuk için.
Bugün Pamuk'u birkaç gündür süregelen halsizliğinden dolayı veterinere götürdüm ve evladımda fip denilen bir hastalık çıktı.
Daha önce hiç evcil hayvan beslemediğimden dolayı hastalığın ne olduğunu bilmiyordum ve kısa bir araştırmadan sonra malum acı sonucu öğrendim.
Ben yine de umudumu kaybetmemek istiyorum. Şu an yatağımı Pamuk'a terk ettim. Yorganı üzerine örttüm. Başında bekleyip seviyorum yavrumu.
Dediğim gibi üzüntüme sizi de katmak gibi bir amacım yok. Fakat sizden ricam Pamuk'um için dua eder misiniz? Sizden tek ricam bu.
Güzeller güzeli yavrumun fotoğrafını koyayım isterseniz. Bakarsınız dualarımız kabul olur, yeni yeni fotoğraflar paylaşırız forumda bebeğimle.
Allah'a emanet olun. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ . kıskanır rengini baharda yeşiller.. |