Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Aralık 2019, 02:12   #5
Eftamintokoftiden Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sizin Tuvalet Terliğiniz Nasıl ve Ne Renk?

tuvalet terliği ne ya ? benim evimde 3 tane tuvalet var ne terliği ben anlamadım yorumunu yapacak kişiyi konuya davet ediyorum ve şimdi kendi yorumuma geçiyorum.
not: benden önce yorum yapmış, tişikkirlir.
-
tuvalet terliği denince aklıma ilk olarak leyla ile mecnun küfürleşme sahnesi geliyor.
buna benzer bi nick vardı.. ayıcıklıkız yok pofuduklukız yok bu da değil terligiayiciklikiz buydu galiba, olmaya da bilir tabi bilemedim şimdi yoruma nasıl devam edeceğim ama denişik nickli kişileri seviyorum ki bence en güzel nick benim.
bıraktığımız irc'i böyle zevkine kullanaraktan eğlencemize eğlence katabiliriz. bir sonraki davetim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ya. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben ve sen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kabul edersen birlikte istediğin günde eğleneceğüük.
ama ben istemiyorum ki tehditlere maruz kalayım. istemiyorum öyle bir şey. davet edeceğim kişileri özenle seçeceğim bundan sonra. ve özenle seçtim yukarda.

Konu RLNdL9 tarafından (03 Aralık 2019 Saat 02:26 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan