Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Aralık 2019, 02:35   #10
Eftamintokoftiden Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sizin Tuvalet Terliğiniz Nasıl ve Ne Renk?

diShy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu kadar sade ve şaşasız anlatmış olamam , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , dimi 🤭🤔

ben öyle görmedim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nasıl gördü ne anladı bilmem ama ben böyle görmedim. gayet övünürcesine ve sizde yok bende çok gibisinden şeediyordu. yani sade değildi.
sizde yok bende çok ne ya

Ben davetlere açığım , mekan ve saat söyleyin, tabiii aldınız zengin hatunla takılmanın tadını bırakmıcaksınız , gördünüz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sende gördün siz fakirler + sız konuşamazken ben nasıl bülbül gibi şakıyordum 🤣😂🤣

biz fakirler böyle ne yapacaksın.. açtığımız konuya bak tuvalet terliği. bizden ne bekliyorsun ki..

ZaLim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
zaten konusma sıralamasında nasıl birinci oldun onu anlamadım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] listeye girememiş ben ise 5'inci olmuşken

konuşma sıralamasına mı baktınız ben niye yoktum nasıl az konuştum.. acabası o sıra özelde miydim neredeydim ben. bana ne içirdiniz bi an kafam gitti zaten ama ben onu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yüzünden zannediyordum.

El altından çok para yedirdimmm ah ah .. 🤣😂

al işte. al bi de burdan yak. ya angaradan tanıdıklar var diyorum birinci şeederdik seni sen niye şeettin öyle..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları