03 Aralık 2019, 02:35
|
#10 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Sizin Tuvalet Terliğiniz Nasıl ve Ne Renk?
| diShy Nickli Üyeden Alıntı
| | ben öyle görmedim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nasıl gördü ne anladı bilmem ama ben böyle görmedim. gayet övünürcesine ve sizde yok bende çok gibisinden şeediyordu. yani sade değildi.
sizde yok bende çok ne ya 
|
Ben davetlere açığım , mekan ve saat söyleyin, tabiii aldınız zengin hatunla takılmanın tadını bırakmıcaksınız , gördünüz @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sende gördün siz fakirler + sız konuşamazken ben nasıl bülbül gibi şakıyordum 🤣😂🤣 | biz fakirler böyle ne yapacaksın.. açtığımız konuya bak tuvalet terliği. bizden ne bekliyorsun ki..
| ZaLim Nickli Üyeden Alıntı
|
zaten konusma sıralamasında nasıl birinci oldun onu anlamadım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] listeye girememiş ben ise 5'inci olmuşken | konuşma sıralamasına mı baktınız ben niye yoktum nasıl az konuştum.. acabası o sıra özelde miydim neredeydim ben. bana ne içirdiniz bi an kafam gitti zaten ama ben onu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yüzünden zannediyordum.
|
El altından çok para yedirdimmm ah ah .. 🤣😂 | al işte. al bi de burdan yak. ya angaradan tanıdıklar var diyorum birinci şeederdik seni sen niye şeettin öyle..
__________________ NO RESPECT F**K PEACE. |
| |