Cevap: Yeni yıla iyilik yaparak girmeyi ister misin ?
| Hesna Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yok o haberi izlemedim
Şimdi baktim
Haklisin indirim yapılmış ilk 50 kisiye oyle cok zengin kesimin olmadigini gordum umarim cogunlugunu da ihtiyac sahipleri almistir diye umit ediyorum
Magaza sahibi konusunda bilemiyorum belki bilmediğimiz hayrı olmuştur
Belki daha öncesinde biri veya birilerinin evine hediye de etmiştir hali olsun ev eşyası olsun vs
Bu konuda net konuşamayacağım
Sadece soyle birsey var piyasa cok kotu
Geçen pazara çıktığımda adamın biri bağırıyordu ürünlerini cok düşük fiyattan satıyordu sanirim iflas eşiğinde burayı da saticam.. diye küfür ediyordu kucuk oğlunun yanında
|
toplum olarak çok agresif bir ahvale büründük.. bu yaşamın getırmıs olduğu bır hal mı bılemıyorum ama çok şeyler değişti değiştik.. değişiyoruzda..
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! |