Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2020, 16:32   #19
KemalAkkaya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IŞIK FM SAYGISIZLIĞI VE TERBİYESİZLİĞİ

Nkeats Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Durduk yere küfürler etti demişsin de adamı tahrik eden,yaptığın şeyi sanki karşı taraf başlatmış gibi gösterme çabasında olan sen. Konuyu açman komik duruma düşürmüş seni. (:
Bu kadar böbürlenme ya asistanın falan var. Onlar seni gazlar.

Çok değerli arkadaşım benim konuyu açmadaki kasıt şahsıma dair yapılan saygısızlık terbiyesizlik hakaretler küfürler ve tehditlerden sonra başkasının da bunlara maruz kalmasını önlemek içindir. Konuyu kafanıza göre farklı yerlere saptırmayın keza beni tanımadığınız halde bir çok yorumda yaptığımın yanlış olduğuna dair eleştiriler yapılmış keza onlara da saygı duyuyorum.

Pekala bir soru : Bu mevzuya yorum yapanlar maruz kalsaydılar ve benim kadar duyarlı birisi olsalardı ne yapacaklardı. Ki tahminimce aman ne uğraşacağım ya gördük nasıl insan olduğunu boşver gitsin diyecektiniz.
İşte bu yaklaşımda en büyük saygısızlıktır.

Ben duyarlılık gösterdiğim için bu konuyu açtım.

Öte yandan ÖzeLL denilen şahısa gidip yaptığın yanlış senden bir özür bekliyorum şeklindeki talebime rağmen bana saldırmaya ve yok şunları çektim şunları yaşadım diyerek duygu sömürüsü ile üstünü kapatmaya çalıştı.

Benim tek suçum vioLet arkadaşımızın zamanında yaşadığını iddia ettiği mağduriyet ile aynı mağduriyeti yaşamamamı istemediği için uyarıması sonucu konuyu anlamak amacıyla ÖzeLL isimli kişiye Gürkan isimli biri varmı zamanında bir arkadaşımın emeklerine saygısızlık etmiş şeklinde sorum neticesinde şahsıma hakaretler küfürler tehditler yağdırması sonrası konuyu buraya taşımam olmuş.

Mağdem öyle suçluyum. Sebep : Kimin ne olduğunu ayan beyan ortaya koyduğum için. vioLet gibi kuyuya taş atmadığım dedikodu yapmadığım üstüne diğerleri gibi hakaretler küfürler tehditler yağdırmadığım için.

Sonuç olarak, Herkese teşekkür ederim. Yerel radyolarda insanlar nasıl sa demek ki burada da aynılarmış bunu da bana yaşatarak ispat ettiniz.

Bundan sonra herhangi bir radyoda görev almayacağım. Düzgün insanlar bulup düzgün ortam kurup birlikte Kendi web radyomu açacak, Kadına şiddete,Hayvan zulmüne,Doğa Katliamına,Çocuk istismarına karşı yayınlar yaparak sosyal sorumluluk projelerimle destekleyerek bir nebze çözüm bulmaya gayret edeceğim.

Son olarak , vioLeta arkadaşımız eğer kendisini etiketlemeseydim eminim burada yorum yapmayacaktı. Onada çok teşekkürler.

Sevgiler Saygılar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver