Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ocak 2020, 18:53   #9
SuLh
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: proxy list mirc kodu çekme sorunu

curl Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
merhaba arkadaşlar bir siteden mirc ile proxy çekmek istiyorum aşagıdaki kodda 0 proxy çekiyor yardımınızı bekliyorum.

site: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias htmlfree { if ($len($1-) <= 900) { var %x, %i = $regsub($1,/(^[^<]*>|<[^>]*>|<[^>]*$)/g,$null,%x), %x = $remove(%x, ,$chr(9)) | return %x } } alias _güncel { msg %opers Proxy list güncellendi toplam4 $lines(proxy.txt) | sockclose _proxy* } alias _al { var %::rand $md5($ticks) sockopen $+(_proxy02,%::rand)
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
80 $+(.timer,qproxy) 1 60 _güncel } on *:sockopen:_proxy02*:{ var %:sockname2 .sockwrite -n $sockname | %:sockname2 GET /api/v1/get?type=http HTTP/1.1 | %:sockname2 Host:
Connection: Keep-Alive | %:sockname2 $crlf } on *:sockread:_proxy02*:{ var %:proxy2 | sockread %:proxy2 | if (*.*:* iswm %:proxy2) && (*a* !iswm %:proxy2) { $iif(!$read(proxy.txt,w,$token($htmlfree(%:proxy2),1,58)), write proxy.txt $+($token($htmlfree(%:proxy2),1,58),:,$token($htmlfree(%:proxy2),2,58))) } }

Merhaba uzun süredir girmiyordum. Sanırım cevap veren olmamış.

Öncelikle kullandığınız site, SSL kullanıyor. Bu da eğer socket oluşturmak istiyorsanız, güvenli bağlantı protokolü ile hareket etmeniz gerektiği anlamına gelir. Socket parametrelerini incelemenizi tavsiye ederim.
Standart bir HTTP protokolünün portu 80, standart bir güvenli protokol(SSL)'in portu 443'tür. Mirc Scripting üzerinde socketlerde kullanılan "e" anahtarı socket üzerinde güvenli bağlantı açmanızı sağlar. Öyleyse;

kodunuzda bulunan,

sockopen $+(_proxy02,%::rand)
80

satırını

sockopen -e $+(_proxy02,%::rand) proxy-list.download 443

olarak değiştirmeniz yeterli olacaktır.Mirc 7.58 versiyonunda denedim, çalışıyor. Daha fazla kaynak için:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu SuLh tarafından (10 Ocak 2020 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan