Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ocak 2020, 21:18   #1
Çevrimdışı
Sarya Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Venedik Poğaçası




Malzemeler:
3 su bardağı un
2 adet yumurta
1 yemek kaşığı toz şeker
1 yemek kaşığı tuz
1 paket margarin
1 paket yaş maya
1 su bardağı lor peyniri
1 demet ince kıyılmış dereotu
1 su bardağı rendelenmiş havuç
1 demet maydanoz
1 çay bardağı ılık su
1 tatlı kaşığı tuzot
Üzeri için 2 yumurta sarısı ve susam

Hazırlanışı:
Unu eleyip ortasını açalım. Yaş mayayı ortasına koyup ılık su ile eritelim. Sonra şekeri tuzu tuzotu yumurtayı dereotunu maydanozun yarısını havucu ve margarini koyup kulak memesi kıvamında yoğuralım. Hamurdan parçalar koparıp un serpilmiş tezgahın üzerinde yuvarlayalım. Sonra ortasına avucumuzun içi ile çukurlar açalım. Lor peyniri ve kalan maydonozu karıştırıp çukurlara koyalım. Hamuru kapatıp peynirin hamurun içinde kalmasını sağlayalım. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp susam serpiştirin 15 dk kadar mayasının gelmesini bekledikten sonra önceden 170 derecede ısıtılmış fırında 20 dk pişirelim

Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan reklamver