Konu: Çözüldü Mobil ban ekleme sistemi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ocak 2020, 21:35   #11
Mesut
~ SohbetElit.com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mobil ban ekleme sistemi

diE Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kolay Gelsin arkadaşlar bazı botlarda mobil ban ekleme sistemi var nasıl çalışıyor bilmiyorum ama fikir verecek varmı bunu nasıl yapıyolar kodu paylasırlarsada fena olmaz :P

!mobilekle nick denıldıgı zaman telden gelmesını engellemek misal
+
telefon modelıne gore yasaklama bıcımı yapmak ıstemıyorum atıyorumkı samsung telefon kullanıyor yasaklıcam o kısıyı ama telefonu yasaklayınca o modelle kımse gıremez baska bı cozum yolu varmıdır nasıl engel konulabılır nasıl sorgu yapılabılır şimdiden teşekkürler.

Merhaba Die Guzel konuya değinmissin ben Codu bir botta Gordum Kendimce Kullanıyorum Sanirim Aradigin Boyle bir sey

[20:55] <MynetTR> [Mobil Giris Uyarı] MynetTR- kullanıcısı Mobil giris yaptı Girişi Yasaklamak icin: !mobilekle MynetTR- Sebeb
[20:55] <MynetTR> [Mobil Giris] Bilgileri : Nick-IP: MynetTR--46.155.37.230 Ulke-ISP: Turkey-/-Ankara - Vodafone Telekomunikasyon A.S. Arsiv Girisi: Yeni Giris

[20:56] <Linux> !mobilekle MynetTR- Deneme
[20:56] *** IRC`den Çıktı: Mesut (26@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Admin.MynetTR.Net) (Z:lined ( MynetTR/Mobil korumasi! (Tip: G-Zline) 16/01/2020 20:56:19 [Guard]))
[20:56] <MynetTR> --- MynetTR- rumuzunu mobil sisteme eklendi. -----
[20:56] <MynetTR> -
[20:56] <MynetTR> Sebeb: Deneme
[20:56] <MynetTR> Eklenen nick: MynetTR-
[20:56] <MynetTR> Ekleyen nick: Linux
[20:56] <MynetTR> ITEM Numara: 6302
[20:56] <MynetTR> <<< Mobil Cihaz girişi Suresiz Yasaklanıp arşive eklenmiştir.Arşiv Sıra No : [ 1 ] işlem yapan nick: Linux ( OwnerAdmin)
>>>>
================================================== ====================
yanlis eklenti uyarisi :
[20:56] <MynetTR> Yanlislikla eklediyseniz silmek icin !mobilsil 6302 yazabilirsiniz.

[20:57] <Linux> !mobilsil 6302
[20:57] <MynetTR> ----- 6302 ITEM'ine ait bilgiler. ---------
[20:57] <MynetTR> -
[20:57] <MynetTR> Ekleyen: Linux Eklenen: MynetTR- Sebeb: Belirtilmedi. --
[20:57] <MynetTR> --- Mobil veri silindi. -------
[20:57] <MynetTR> <<< MobilGiris yasağı Arşiv kaydı Silinmiştir. işlem yapan nick: Linux ( OwnerAdmin)

Oper/Admin yonetici ise bot Yasağı oto acıyor ~

[20:56] <Guard> "Sistem - Oto Kontrol" yonetici bilgi, Nick/IP: Mesut -/- 46.155.37.230 Ban Acildi! Uyari Linux yasaklama Sebebiniz Nedir ?

Cod Kesinlikle Bana ait demiyorum ama Cod u editledim bi kac eklenti yaptım Kesinlikle Coder vsr Degilim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Aradığını bulman dileğiyle die..
Saygılarimla by Linux ~

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:35 -->-> Daha önceki mesaj 21:23 --

JusT Nickli Üyeden Alıntı
Bir kişinin sunucuya girmesini %100 engelleyecek bir sistemin oldugunu sanmıyorum

Boyle bir Sistem bu kullandığımız Cod da Mevcut mobil giris olarak Aynı telden giris yapılmıyor.

Konu Mesut tarafından (16 Ocak 2020 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet