|
diE Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kolay Gelsin arkadaşlar bazı botlarda mobil ban ekleme sistemi var nasıl çalışıyor bilmiyorum ama fikir verecek varmı bunu nasıl yapıyolar kodu paylasırlarsada fena olmaz :P
!mobilekle nick denıldıgı zaman telden gelmesını engellemek misal
+
telefon modelıne gore yasaklama bıcımı yapmak ıstemıyorum atıyorumkı samsung telefon kullanıyor yasaklıcam o kısıyı ama telefonu yasaklayınca o modelle kımse gıremez baska bı cozum yolu varmıdır nasıl engel konulabılır nasıl sorgu yapılabılır şimdiden teşekkürler.
|
Merhaba Die Guzel konuya değinmissin ben Codu bir botta Gordum Kendimce Kullanıyorum Sanirim Aradigin Boyle bir sey
[20:55] <MynetTR> [Mobil Giris Uyarı] MynetTR- kullanıcısı Mobil giris yaptı Girişi Yasaklamak icin: !mobilekle MynetTR- Sebeb
[20:55] <MynetTR> [Mobil Giris] Bilgileri : Nick-IP: MynetTR--46.155.37.230 Ulke-ISP: Turkey-/-Ankara - Vodafone Telekomunikasyon A.S. Arsiv Girisi: Yeni Giris
[20:56] <Linux> !mobilekle MynetTR- Deneme
[20:56] *** IRC`den Çıktı: Mesut (26@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Admin.MynetTR.Net) (Z:lined ( MynetTR/Mobil korumasi! (Tip: G-Zline) 16/01/2020 20:56:19 [Guard]))
[20:56] <MynetTR> --- MynetTR- rumuzunu mobil sisteme eklendi. -----
[20:56] <MynetTR> -
[20:56] <MynetTR> Sebeb: Deneme
[20:56] <MynetTR> Eklenen nick: MynetTR-
[20:56] <MynetTR> Ekleyen nick: Linux
[20:56] <MynetTR> ITEM Numara: 6302
[20:56] <MynetTR> <<< Mobil Cihaz girişi Suresiz Yasaklanıp arşive eklenmiştir.Arşiv Sıra No : [ 1 ] işlem yapan nick: Linux ( OwnerAdmin)
>>>>
================================================== ====================
yanlis eklenti uyarisi :
[20:56] <MynetTR> Yanlislikla eklediyseniz silmek icin !mobilsil 6302 yazabilirsiniz.
[20:57] <Linux> !mobilsil 6302
[20:57] <MynetTR> ----- 6302 ITEM'ine ait bilgiler. ---------
[20:57] <MynetTR> -
[20:57] <MynetTR> Ekleyen: Linux Eklenen: MynetTR- Sebeb: Belirtilmedi. --
[20:57] <MynetTR> --- Mobil veri silindi. -------
[20:57] <MynetTR> <<< MobilGiris yasağı Arşiv kaydı Silinmiştir. işlem yapan nick: Linux ( OwnerAdmin)
Oper/Admin yonetici ise bot Yasağı oto acıyor ~
[20:56] <Guard> "Sistem - Oto Kontrol" yonetici bilgi, Nick/IP: Mesut -/- 46.155.37.230 Ban Acildi! Uyari Linux yasaklama Sebebiniz Nedir ?
Cod Kesinlikle Bana ait demiyorum ama Cod u editledim bi kac eklenti yaptım Kesinlikle Coder vsr Degilim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Aradığını bulman dileğiyle die..
Saygılarimla by Linux ~
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:35 -->-> Daha önceki mesaj 21:23 --
Boyle bir Sistem bu kullandığımız Cod da Mevcut mobil giris olarak Aynı telden giris yapılmıyor.